Wouter Beijert

Nummer 5 op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen

Maak kennis met Wouter Beijert

Mijn naam is Wouter Beijert, 37 jaar en een geboren en getogen Fries. Al sinds mijn tienerjaren zeer geïnteresseerd in de politiek. Meerdere naaste familieleden hebben ook een brede en actieve interesse in de politiek, en met die drive ben ik ook al op jonge leeftijd beïnvloed geraakt.

 

Ik heb een ondernemersachtergrond maar ik ben ook al sinds mijn 18e jaar vele jaren lokaal politiek actief geweest. Het opkomen voor de belangen van de burgers en de lokale ondernemers, is wat mij vooral drijft. Veel politieke partijen praten namelijk over minder regels en bijvoorbeeld lagere (lokale) lasten, maar maken hier zodra ze op het pluche zitten helemaal niets van waar waardoor alles blijft zoals het is. De PVV heeft echter heldere punten, haalbare plannen, staat dichtbij de burger en wil de burger daadwerkelijk meer invloed geven binnen de lokale politiek en de besluitvorming. Dat is wat mij heeft doen besluiten om mij voor de PVV in te zetten en mij voor deze partij kandidaat te stellen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen binnen Achtkarspelen.

Ik hoop dat ik na de verkiezingen de komende jaren een bijdrage kan en mag leveren om van Achtkarspelen een gemeente te maken welke daadwerkelijk op een goede wijze wordt bestuurd. Waarin inwoners zich vrij en veilig voelen en waarin de lasten en de regeldruk echt eens concreet minder worden.

Volg ons op...
Neem contact met ons op via...
PVV Achtkarspelen
Gemeentehuis
Stationsstraat 18
9285 NH Buitenpost