Geke Alma

Nummer 4 op de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen

Maak kennis met Geke Alma

Mijn naam is Geke Alma, woonachtig te Kootstertille. 48 jaar en trotse moeder van 2 zonen en een kleinkind. Ik sta op plek 4 op de kandidatenlijst van de Partij voor de Vrijheid Achtkarspelen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart.

 

Zolang ik het mij kan herinneren ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de politiek. Zeker de laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de politiek vanwege het absurde beleid waar de burgers telkens mee geconfronteerd worden. Dit geldt niet alleen voor de landelijke overheid in Den Haag. Ook in gemeenten, zoals Achtkarspelen, zijn er een hoop dingen die niet kloppen. Ik vraag mij vaak af of het bestuur in de gemeente wel echt goed op de hoogte is van hoe de burgers denken over de plannen die gemaakt worden. Aangezien de burgers degene zijn die het effect van het gemaakte beleid als eerste ervaren, acht ik het zeer belangrijk dat de mening van alle burgers zorgvuldig wordt meegenomen bij de totstandkoming van beleid.

Daarom wil ik mij voor de volle 100% inzetten voor de Partij voor de Vrijheid Achtkarspelen. Als ik de kans krijg om in de gemeenteraad te komen, hoop ik dat ik wat kan veranderen hier in de gemeente, waarbij ik mij ook voor de jeugd in wil gaan zetten.

Stem daarom 16 maart op de Partij voor de Vrijheid!

Volg ons op...
Neem contact met ons op via...
PVV Achtkarspelen
Gemeentehuis
Stationsstraat 18
9285 NH Buitenpost