Nieuwsbericht RTV NOF

INGEZONDEN: PVV Achtkarspelen presenteert kandidatenlijst en verkiezingsprogramma

woensdag 02 februari 2022

BUITENPOST – PVV Achtkarspelen heeft de afgelopen vier jaar (als enige PVV in alle Friese gemeenten) enorm veel tegengas gegeven, aldus lijsttrekker Harrie Graansma. “Ik ha faak konstatearre dat wy as iennichste partij echt in oare koers farre wolle, ynstee fan yn ’e marzjes te rommeljen.”

De PVV presenteert een uitgebreid verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, waarbij de focus onder andere ligt op het realiseren van woningbouw voor de eigen lokale burgers, en plannen voor het fors verminderen van de lokale lastendruk door bijvoorbeeld te stoppen met projecten rondom duurzaamheid. “Derneist moat de gemeente de barrikaden op gean om te soargje foar mear jild út it gemeentefûns.” De PVV heeft naar eigen zeggen de afgelopen vier jaar ook hevig gestreden voor het realiseren van referenda voor de kiesgerechtigde burgers. “Ik ha fernaam dat guon oare partijen der alles oan dogge om gjin macht te ferliezen oan de boargers. Ek de kommende fjouwer jier wolle wy stride foar échte ynspraak fan de boargers, sa’t it moat yn in demokrasy.

De PVV heeft een gevarieerde kandidatenlijst gepresenteerd, met kandidaten van jong tot oud en van man tot vrouw. “Wy hawwe in sterk team en wy binne der klear foar”, aldus Harrie Graansma. Bij de afgelopen Tweede Kamerverkiezingen is de PVV als tweede partij uit de bus gekomen in de gemeente Achtkarspelen. “Ik wol alle minsken dy’t it mei ús iens binne dat it oars moat, oproppen ek no mei de gemeenteriedsferkiezings te kiezen foar de Partij foar de Frijheid.” Zowel de kandidatenlijst als het verkiezingsprogramma kunt u lezen via: www.achtkarspelen.pvv.nl/verkiezingen

 

Bron artikel:

https://www.rtvnof.nl/ingezonden-pvv-achtkarspelen-presenteert-kandidatenlijst-en-verkiezingsprogramma/555182/ 

Volg ons op...
Neem contact met ons op via...
PVV Achtkarspelen
Gemeentehuis
Stationsstraat 18
9285 NH Buitenpost